Danny Sullivan forlader Search Engine Watch

september 3, 2006 at 8:58 am Skriv en kommentar

Danny Sullivan forlader Search Engine Watch og næsten 100% sikkert også Search Engine Strategies konferencerne med virkning fra 1. december. SearchEngineWatch.com og konferencen er skabt og opbygget af Danny gennem mere end 10 år.
Årsagen til at Danny forlader selskabet er, at han ikke har kunnet opnå enighed med Incesive Media om fornyelsen af hans kontrakt. Incesive Media er det selskab som står bag sitet og konferencerne.

Danny solgte i første omgang SearchEngineWatch.com til Jupiter Media, som så har solgt det videre til Incesive Media. Danny Sullivan har hele tiden været leder af sitet og konferencerne og i bund og grund den der 100% tegner disse events. Han har ønsket bedre vilkår økonomisk, da hans kontrakt ikke har givet ham mere, selvom både sitet og konferencerne har oplevet stor vækst. Incesive Media har ikke været parate til at møde hans krav, så nu forlader han virksomheden.

I branchen er han lig med SEW og konferencerne. Han har drevet sitet fra sit hjemmekontor og lagt rigtig mange timer i det. Det ses tydeligt ud fra de mange indlæg han skriver på sitet, på debatten og i nyhedsbrevet. Jeg kan kun beklage at han ikke fortsætter med SEW, men mon ikke han kommer tilbage i en lignende sammenhæng? – han har netværket og mulighederne.
Alle der har oplevet Danny Sullivan til SEW konferencerne ved at det er et stort tab, da hans person er så tæt knyttet SEW.Jeg vil som mange andre følge hans blog, for at se hvad der kommer til at ske fremover. Her kan du læse hans egen version af historien.

Reklamer

Entry filed under: Search Engines.

Søgeord i url hjælper på rankings ! Århus Festuge – Aarhus Festival

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Nye indlæg

Flickr Photos

september 2006
M T O T F L S
« aug   okt »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Feeds

RSS SearchEngineWatch

  • Der er opstået en fejl - feedet er sikkert nede. Prøv igen senere.

Blog pmunk


%d bloggers like this: